آرایش صورت, آرایش چشم, آرایش و زیبایی

بازسازی ریمل خشک شده به راحتی آب خوردن!

بازسازی ریمل خشک شده

ریمل (Mascara) یک محصول آرایشی است که از آن برای حجیم و بلند کردن مژه‌ها استفاده می‌شود. این محصول معمولاً به صورت یک مایع یا ژل ضخیم و رنگی تولید می‌شود که با استفاده از یک برس کوچک مواد را در مقدار مناسب بر روی مژه ها انتقال داده و موجب جلوه بیشتر آن ها می شود .

ریمل‌ها معمولاً در اثر عوامل مختلف دچار آسیب و خشک شدگی می شوند که این موضوع می تواند برای بسیاری از افراد ناخوشایند باشد، در ادامه به راه حل هایی برای بازسازی ریمل خشک شده می پردازیم تا بتوانید مدت زمان بیشتری از آن استفاده کنید .

لازم به ذکر است که پیش از بررسی راهکار های بازسازی ریمل خشک شده ،لازم است تا عواملی مانند عمر مفید ریمل و علل خشک شدن آن را مورد بررسی قرار دهیم .

عمر مفيد ریمل چقدر است ؟

عمر مفید یک ریمل به میزان استفاده و نحوه نگهداری آن بستگی دارد. عموماً، ریمل‌ها دارای یک عمر مفید معین هستند که بر روی بسته بندی محصول درج  شده است که این مدت زمان بین ۳ الی ۶ ماه است. علاوه بر تاریخ تعیین شده بر روی بسته بندی، رعایت برخی از نکات موجب بالارفتن عمر مفيد ریمل و جلوگیری از ایجاد باکتری و میکروب ها  در این محصول است که در ادامه برخی از این موارد را برای شما شرح می دهیم :

  •  اجتناب از اشتراک ریمل با دیگران: هرگزریمل خود را با دیگران به اشتراک نگذارید،اشتراک ریمل با دیگران می‌تواند باعث سریع تر خشک شدن ریمل و انتقال باکتری‌ها و عفونت‌های چشمی شود. 
  •  اجتناب از استفاده از ریمل هنگامی که چشم های شما التهاب دارد: توصیه می شود در زمان التهابات و بیماری های چشمی از استفاده از ریمل خودداری کنید. استفاده از ریمل و سایر محصولات آرایشی در این زمان می تواند منجر به خراب شدن ریمل و کاهش عمر مفید آن شود.
  • نگهداری در محیط خشک و خنک: توجه داشته باشید که برای افزایش طول عمر ریمل ،این محصول را در محیط خشک و خنک نگهداری کنید، قرار گرفتن ریمل در محيط هایی گرم و مرطوب  و یا تماس با نور مستقيم  خورشيد موجب خراب شدن و خشک شدن ریمل می شود .
  •  استفاده مداوم از ریمل : توصیه می شود که به طور مداوم از ریمل خود استفاده کنید تا مانع از خشک شدن زودرس آن شوید لازم به ذکر است در صورتی که قصد استفاده مداوم از ریمل را ندارید و از آن صرفا برای مجالس خاص استفاده می کنید ،چند قطره از یک مایع مخصوص به منظور تقویت مجدد مواد به آن اضافه کنید.

علت خشک شدن ریمل چیست ؟

بازسازی ریمل خشک شده

خشک شدن ریمل  به عوامل مختلفی بستگی دارد  که در ادامه برخی از عوامل رایجی که می‌توانند باعث خشک شدن ریمل شوند ذکر شده است:

۱. گذر زمان: ریمل‌ها معمولاً دارای یک عمر مفید معین هستند که پس از گذشت زمان، فرمولاسیون  ریمل ممکن است تغییر کند و باعث خشک شدن آن شود.

۲. تماس با هوا: تماس با هوا و ترکیب  آن با اکسیژن و رطوبت می تواند باعث آسیب رسیدن به بافت ریمل شود.

۳. عدم بسته‌بندی صحیح: اگر ریمل به صورت صحیح بسته نشود یا در محیط‌های باز قرار گیرد، هوا و آلودگی وارد آن شده و باعث خشک شدن زودرس ریمل می شود.

۴. آلودگی محیط: در صورتی که  محیطی که ریمل در آن نگهداری می‌شود، آلوده باشد، باکتری‌ها و میکروب‌ها  وارد آن شده و به بافت محصول آسیب می زنند .

برای جلوگیری از خشک شدن زودرس ریمل، می‌توانید به نکاتی که در پیشنهادات قبلی ذکر شد عمل کنید.

بازسازی ریمل خشک شده :

اگر ریمل شما خشک شده است، می‌توانید با استفاده از روش هایی ساده اقدام به بازسازی آن کنید. در ادامه، چند روش برای بازسازی ریمل خشک شده ذکر شده است:

۱. افزودن محلول نرم‌کننده: افزودن چند قطره از محلول نرم‌کننده مانند اشک مصنوعی یا قطره استریل چشمی به ریمل، منجر به بازسازی مواد آن می شود. توجه داشته باشید بعد از افزودن محلول، در ریمل را به دقت ببندید و آن را به مدت چند ساعت استراحت دهید. سپس مجدداً از آن استفاده کنید.

بازسازی ریمل خشک شده

۲. گرمایش آب: برای بازسازی ریمل خشک شده به این روش ریمل را درون کاسه ای مملو از آب قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که آب به ریمل نرسد. آب گرم باعث نرم‌شدن محلول ریمل می‌شود و می توانید مجددا از آن استفاده کنید .

بازسازی ریمل خشک شده

۳. مایع نرم‌کننده ریمل: برخی شرکت‌های آرایشی مایع‌های ترمیم کننده ای را برای ریمل عرضه می‌کنند. اگر چنین مایعی دارید، از آن استفاده کنید تا فرمول ریمل را نرم‌تر کنید.

بازسازی ریمل خشک شده

۴. نگهداری در محیط خنک: به جای اینکه ریمل را در دماهای بالا نگه دارید، سعی کنید تا آن را در محیط خنک‌تر نگه دارید تا از خشک شدن زودرس آن جلوگیری کنید.

توجه داشته باشید که این روش‌ها ممکن است به صورت موقتی به بازسازی ریمل کمک کنند،همچنین لازم به ذکر است که برخی از ریمل‌ها به علت تغییر فرمول یا آلودگی محیطی قابل بازسازی نیستند.

 همچنین توجه داشته باشید که اگر ریمل خود دارای علائم خرابی مثل بوی نامطبوع یا تغییر رنگ شده است، از استفاده از آن خودداری کنید.

آیا استفاده از ریمل احیا شده برای چشم خطرناک است؟

بازسازی ریمل خشک شده

با توجه به اینکه چشم عضو بسیار حساسی است و ریمل‌ها به طور مستقیم با چشم و مژه شما در تماس هستند،اگر هنگام بازسازی ریمل خود به نکات بهداشتی و مراقبتی توجه نکنید، احتمال انتقال آلودگی و عفونت چشمی افزایش می‌یابد بنابراین در هنگام تلاش برای احیای ریمل های خشک شده، بهتر است این نکات را مد نظر قرار دهید:

  • برای انتقال ترکیباتی مثل روغن، آلوئه ورا و …. از قاشق یا قطره چکان‌های استریل استفاده کنید. برای استریل کردن این ابزار، کافی است آنها را تمیز بشویید و با چند پاف اسپری الکل ضد عفونی نمایید.
  • بیشتر از دو تا سه بار، ریمل‌هایتان را بازسازی نکنید. این امر، امکان انتقال آلودگی را افزایش می‌دهد.
  • برای هر ریمل، شما تنها یک روش را می‌توانید انتخاب کنید. در واقع، شما نمی‌توانید یکبار از روغن مغذی و بار دیگر از آلوئه ورا برای احیا ریمل استفاده نمایید. این کار، ریملتان را خراب می‌کند و باعث انتقال آلودگی می‌شود.
  • به هیچ عنوان از الکل برای بازسازی ریمل‌هایتان استفاده نکنید. الکل اگرچه مایع ریمل را احیا می‌کند، اما ممکن است چشم‌هایتان را تحریک کرده و باعث مشکلاتی از قبیل سوزش، خارش و حساسیت چشمی شود.
  • بسیاری از افراد، برای احیا ریمل خود از چند قطره آب استفاده می‌کنند. این کار، بزرگترین اشتباه برای بازسازی ریمل خشک شده به حساب می‌آید. به خصوص، زمانی که ریملتان ضد آب است و ساختاری چسبنده دارد. در این شرایط، آب باعث خراب شدن فرمولاسیون مایع و ایجاد توده در تیوپ ریمل می‌شود. در واقع بعد از افزودن آب ،ریمل قوام و تاثیر خود را از دست می‌دهد و غیر قابل مصرف می‌شود. در مواردی استفاده از آب باعث کپک زدن ریمل نیز خواهد شد.
  • اگر پس از مصرف ریمل احیا شده، دچار سوزش، التهاب یا حساسیت چشمی شدید، سریعا چشمان خود را بشویید و ریمل را دور بیندازید.

ما در فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی نلامد تمام جوانب بازسازی ریمل را برای شما ارائه دادیم .همان‌طور که خواندید، راه‌های زیادی برای بازسازی ریمل خشک شده وجود دارد. اما توجه داشته باشید که همه ریمل‌ها امکان احیا ندارند. اگر ریملتان مدتی است که می‌ریزد، باعث ایجاد سیاهی می‌شود یا حالت گوله گوله شده دارد، احتمالا باید آن را دور بیندازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *